Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η αποστολή των παραγγελιών εντός Αττικής πραγματοποιείται με όχημα της εταιρίας μας και συνεννόηση μαζί μας για την ημέρα και ώρα παράδοσης, και το κόστος της είναι 15,00 ευρώ.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, αφού πρώτα βεβαιωθείτε ότι είναι έτοιμη.

Δωρεάν Αποστολή Παραγγελιών άνω των 150 € στην Αττική 

*Η Δωρεάν Αποστολή Παραγγελιών ισχύει μόνο για χαλιά 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Για την υπόλοιπη ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα η παράδοση των παραγγελιών διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις τρεις(3) εργάσιμες ημέρες. Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται με πρακτορείο μεταφορών και η χρέωση επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός.

Η μεταφορά τους στα πρακτορεία γίνεται δωρεάν απο την εταιρία μας.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Στη περίπτωση που τα προϊόντα της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμα, η Think 4 home ενημερώνει τον πελάτη και εφόσον ακυρωθεί η παραγγελία, επιστρέφει το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας. Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Η ενημέρωση συνήθως γίνεται εντός των επόμενων τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας στα στοιχεία επικοινωνίας που συμπληρώσατε στην παραγγελία σας.

 Εγγηση Επιστροφές

Υπαναχώρηση - επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές, μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε. Χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί - αλλειωθεί ή χρησιμοποιηθεί. Αναγκαία προυπόθεση είναι επίσης η ύπαρξη της απόδειξης λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Αλλαγές δε γίνονται δεκτές σε προιόντα επιθυμητών διαστάσεων.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε επικοινωνήστε μέσω e-mail στο info@
think4home.com
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Το καλάθι αγορών είναι άδειο!